دوره 3، شماره 1 و 2 - ( 5-1380 )                   جلد 3 شماره 1 و 2 صفحات 68-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

ابن احمد آرزو. سازمان جهانی بهداشت. بیمارستان. 1380; 3 (1 و 2) :65-68

سازمان جهانی بهداشت که در سال 1327 تاسیس یافت، نهاد اصلی سازمان ملل متحد در زمینه بهداشت و مرجع هدایت کننده آن در عرصه فعالیتهای بهداشتی بین المللی است. دستیابی همه افراد جامعه انسانی به بالاترین سطح ممکن بهداشت و تندرستی، هدف این سازمان است. وظایف عمده سازمان جهانی بهداشت عبارتند از: ارائه رهنمود در سطح جهانی در زمینه مسائل بهداشتی، همکاری با دولتها به منظور توسعه و انتقال تکنولوژیهای بهداشتی مناسب، نشر اطلاعات و برقراری استانداردهای بهداشتی، ترویج فعالیتهای مرتبط با کنترل بیماریها، تغذیه، شیوه زندگی سالم.، بهداشت روانی، پاکیزگی محیط زیست و پژوهش در باب نظامهای بهداشتی، تدوین مقررات بین المللی، گسترش برنامههای ایمنسازی، پیشبرد برنامه بهداشت برای همگان از طریق توسعه مراقبتهای بهداشتی اولیه در ریشه کنی فلج اطفال و آبله را می توان در زمره دستاوردهای برجسته سازمان جهانی بهداشت به شمار آورد. مجمع جهانی بهداشت متشکل از همه اعضای سازمان ارگان اداره کننده آن است که اجلاس عمومی خود را به صورت سالانه برگزار می کند. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همتای اصلی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران می باشد.

انتشار: 1392/4/29