دوره 3، شماره 1 و 2 - ( 5-1380 )                   جلد 3 شماره 1 و 2 صفحات 72-69 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

راد پرویز. مراقبت درمانی در منزل حلقه بنیادی در ایجاد نظام نوین ارائه مراقبتهای بهداشتی درمانی. بیمارستان. 1380; 3 (1 و 2) :69-72

URL: http://jhosp.tums.ac.ir/article-1-197-fa.html


چکیده:   (7889 مشاهده)

هزینه های روزافزون مراقبتهای بهداشتی درمانی در کشور، بکارگیری شیوههای جدید ارائه مراقبت را به منظور کنترل هزینه بیش از پیش آشکار می سازد. در این میانف مراقبت درمانی در منزل بعنوان یک راه حل ممکن در نظر گرفته می شود. طرح مراقبت در منزل می تواند پایگاه اولیه ارائه مراقبتهای بهداشتی درمانی به حساب آید، زیرا اجرای چنین طرحی با پرداخت دستمزدهای بالا، فن آوری گران و پیچیده و کندکاری ناشی از بوروکراسی سازمانهای بزرگ درمانی نظیر بیمارستانها، مواجه نیست. بنابراین، علاوه بر امکان دسترسی بیشتر و سریعتر مردم به مراقبتهای بهداشتی درمانی، دلایل اقتصادی و مدیریتی فراوانی نیز برای اجرای چنین طرحی در کشور (به ویژه برای سالمندان) وجود دارد.
این مطالعه که با کمک منابع کتابخانه ای و اطلاع رسانی (مدلاین و اینترنت) و به روش مروری انجام گرفته، سعی دارد تا ضمن بر شمردن دلایل ایجاد چنین مراکزی در کشور و مزایای آنها، نحوه راه اندازی و برنامه ریزی موسسه های ارائه دهنده مراقبت درمانی در منزل را بررسی کند.

متن کامل [PDF 2375 kb]   (2224 دریافت)    

انتشار: 1392/4/29

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بیمارستان می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb